Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Dosarul medicului Bețișor, fără public


   Procesul medicului Vadim Bețișor se derulează, în continuare, cu ușile închise. La termenul de ieri, avocatul apărării a solicitat ca ședința de judecată să se desfășoare cu ușile închise, cererea fiind admisă. „Dosar (…) privind pe inculpatul Bețișor Vadim – instanța amâna cauza pentru audierea martorilor din acte”, ne-au comunicat reprezentanții Biroului de Presă al Tribunalului Vrancea.  
   Medicul, care a lucrat la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, este judecat pentru luare de mită. El ar fi pretins și primit bani de la un tânăr, pentru eliberarea unui certificat medical de constatare a decesului mamei acestuia. Bețișor a fost chemat să constate decesul femeii și pentru că ar fi vrut să elibereze certificatul două zile mai târziu, a fost rugat de rudele acesteia să îl completeze mai repede. Ca să rezolve problema, medicul ar fi solicitat bani.
   Deși i s-au dat 200 de lei, medicul ar fi dat de înțeles că ar mai trebui ceva. Fiul defunctei, înainte de a-i da alți 300 de lei, l-a reclamat pe medic, fiind organizat un flagrant. Bețișor a fost reținut, iar a doua zi a primit mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. Împotriva acestei decizii medicul a formulat recurs, iar la Curtea de Apel Galați a fost pus în libertate.
   Pe parcursul cercetărilor, Bețișor a recunoscut parțial fapta, susținând că a primit banii, dar nu și că i-ar fi pretins. Încă de la primul termen de judecată, acesta a solicitat prin intermediul avocatului ca ședința de judecată să nu fie publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?