Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Florin Salam şi trupa acestuia, suspectaţi de consum de droguri


   Cântărețul Florin Salam și componenții trupei acestuia sunt vizați într-un dosar în care procurorii DIICOT îi suspectează de consum de cocaină, potrivit unor surse judiciare. Cântărețul Florin Salam a fost adus luni la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină. Florin Salam a ajuns la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) în jurul orei 13.30, însoțit de un polițist, și nu a făcut declarații.
   Înainte de aducerea lui Florin Salam la DIICOT, din sediul Direcției a ieșit un bărbat care s-a recomandat ca fiind Dan cu chitara de la Giurgiu, declarând că a venit „să filmeze un videoclip”. Anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam și pe toți instrumentiștii formației acestuia, urmând să îi audieze, au declarat sursele citate. Potrivit acelorași surse, până la acest moment o singură persoană a ajuns în fața anchetatorilor și dă declarații, restul urmând să fie aduși de către polițiștii judiciari.
   DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam și membrii formației acestuia ar fi suspecți de această faptă, au precizat sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?