Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Taylor Swift a donat 4 milioane de dolari


   Starul muzicii country Taylor Swift a donat 4 milioane de dolari pentru deschiderea unui centru educațional dedicat tinerilor muzicieni, care a fost inaugurat sâmbătă, în orașul american Nashville, informează accesshollywood.com. Taylor Swift Education Center a fost donat de cântăreață organizației și muzeului Country Music Hall of Fame din Nashville.
   Centrul educațional va avea săli de clasă, o sală cu instrumente muzicale și va oferi sprijin tinerilor muzicieni în curs de afirmare. Cântăreața va primi, duminică, cel de-al șaselea premiu pentru cel mai bun cantautor din partea Nashville Songwriters Association International, o organizație care administrează Country Music Hall of Fame.
   În septembrie, cântăreața Taylor Swift a stabilit două noi recorduri mondiale, grație celor mai recente două albume de studio ale sale, care au ajuns în fruntea topurilor muzicale americane. Artista americană, o adeptă a stilului country-pop, a intrat în istorie devenind prima cântăreață din lume care a avut vânzări de peste două milioane de copii în prima săptămână după lansare pentru două albume consecutive: „Speak Now” (2010) și „Red” (2012). Totodată, Taylor Swift a stabilit un nou record mondial la capitolul „single-ul cu cele mai rapide vânzări digitale”, după ce piesa ei „We Are Never Ever Getting Back Together” a ajuns pe primul loc în topul de gen de pe iTunes în doar 50 de minute după lansare.
   Cântăreața Taylor Swift, în vârstă de 23 de ani, a obținut deja șapte premii Grammy, 11 American Music Awards, șapte Country Music Association Awards, șase Academy of Country Music Awards și 12 Billboard Music Awards.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?