Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Obiecte pirotehnice, confiscate de polițiști


   Polițiștii au confiscat peste șapte tone de obiecte pirotehnice și au constatat 40 de infracțiuni luna trecută, în cadrul unei acțiuni naționale care se desfășoară în septembrie și octombrie pentru verificarea legalității desfășurării activităților cu articolele pirotehnice, în special a celor de import, informează un comunicat remis de IGPR.
   În cadrul acțiunii, polițiștii structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase verifică societățile care desfășoară operațiuni de import sau comercializare de articole pirotehnice, precum și persoanele juridice care execută jocuri de artificii. În cursul lunii septembrie, polițiștii au efectuat 323 de controale la persoanele juridice autorizate să desfășoare operațiuni de import sau comercializare de articole pirotehnice, precum și la cele care efectuează jocuri de artificii. De asemenea, au fost verificate 65 de depozite de articole pirotehnice autorizate.
   În urma controalelor, polițiștii au constatat 40 de infracțiuni privind nerespectarea regimului articolelor pirotehnice și a materiilor explozive, fiind indisponibilizate, în vederea confiscării, aproximativ 7.200 de kilograme de obiecte pirotehnice de diferite clase și categorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?