Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Hoţi trimişi în judecată de procurori


   Doi bărbați, acuzați de furturi din locuințe, vor da explicații în fața judecătorilor pentru faptele lor. Dosarele acestora au fost trimise instanței de judecată de la Focșani, care va da verdicte în cele două dosare. 
   Mihai B., de 20 de ani, din Focșani, este acuzat printr-un rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Potrivit anchetatorilor, la data de 4 septembrie, omul ar fi sustras articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin , iar la data de 21 septembrie a sustras bunuri dintr-o geantă, aparținând unei femei care stătea pe o bancă de pe strada Cuza Vodă din Focșani. Printre bunurile sustrase din poșetă se numără bani, tichete de masă, dar și cartea de identitate a părții vătămate. În urma comiterii ultimei fapte, tânărul a fost prins. Procurorii spun că acesta a mai fost condamnat anterior, dar sentința nu este definitivă. Singurele bunuri care au fost recuperate sunt cele sustrase din geanta femeii.
   Cel de-al doilea dosar, care se află tot pe rolul Judecătoriei Focșani, îl privește pe Ștefan I., de 21 de ani, din comuna Spulber. Procurorii focșăneni îl acuză de comiterea infracțiunii de furt calificat. Potrivit anchetatorilor, la data de 22 martie, în jurul orelor 19.00, acesta a pătruns în locuința unui localnic din comuna Spulber, care era plecat la muncă în străinătate. Hoțul ar fi sustras un aparat de sudură și un motor electric, ambele în valoare de 2.500 de lei. Anterior, mai luase din aceeași locuință bunuri în valoare de 4.000 de lei. Bunurile au fost găsite acasă la Ștefan. După comiterea faptelor, tânărul a plecat și el în străinătate, la muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?