Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VIDEO şi GALERIE FOTO: Coliziune între un Cielo şi un Audi A8, între Focşani şi Garoafa


   O persoană a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani, ieri după-amiază, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs în jurul orei 15.00, pe DN 2 E85, între localitățile Focșani și Garoafa. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers. Cele două mașini, respectiv un Cielo, condus de Mihai B., din Focșani, și un Audi A8, condus de Cristinel Z., circulau în aceeași direcție, respectiv dinspre Focșani către Garoafa. Din motive necunoscute, autoturismul Audi a intrat în Cielo, acesta din urmă făcându-se acordeon. Șoferul mașinii Cielo a rămas blocat în mașină, Mihai B. fiind scos de pompierii de la descarcerare și predat echipajului medical ajuns la fața locului. Bărbatul era conștient, dar spunea că îl doare coloana. Din primele informații se pare că el s-ar fi ales cu răni destul de grave. 
   Șoferul autoturismului Audi ne-a spus că nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate. El a povestit că șoferul de pe Cielo ar fi frânat brusc cel mai probabil cu intenția de a efectua un viraj la stânga. „L-am văzut la câțiva metri în față, am frânat și am intrat în el. Am avut impresia că a trecut de pe banda I pe banda II. Imediat după ce l-am văzut a și frânat. Nu cred că-i merg nici stopurile. Eu cred că a vrut să vireze în ultimul moment. Eu eram singur în mașină și el la fel. Era un pic rău. Au fost două persoane care au știut ce să facă. Când l-a luat ambulanța era mai bine. Vorbea, dar spunea că îl doare coloana”, ne-a spus Cristinel Z., șoferul autoturismului Audi. 
   Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În urma anchetei, ei vor stabili cu exactitate cine este vinovat. „Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers. În urma acestuia a rezultat rănirea unei persoane. S-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a precizat inspectorul Aurel Cristian, din cadrul Serviciului Rutier Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?