Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Două accidente, patru victime


Patru persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere produse marți, la Vizantea și Vidra. La 7.30, pe DJ 205 E, în interiorul localității Vizantea, Maricel B., de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca VW, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de carosabil acoperit cu pietriș a pierdut controlul direcției de mers, a derapat și a intrat în șanțul de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui Gabriel Sorin M., de 18 ani, din municipiul Focșani, pasager în autoturism.
Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
Un alt accident s-a produs în afara localității Vidra. George Cristian V., de  19 ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condi-țiile de carosabil acoperit cu pietriș a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea a altor două fete de 16 și 17 ani, ambele din comuna Câmpuri.
Tot marți, un bărbat din Panciu a fost depistat băut la volan. În timp ce conducea un autoturism marca VW, Dorel P., de 53 ani, din localitate a fost oprit de polițiști pentru verificări. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,46 miligrame per litru  alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii i-au întocmit bărbatului dosar penal de cercetare și a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?