Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trei posturi de inspectori antifraudã pentru zece candidaţi


    Zece candidați au fost declarați admiși la concursul pentru cele trei posturi de inspector antifraudă de la Direcția de Combatere a Fraudelor, arondați la parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că au fost admise candidaturile lui Nicu Tălmaciu, Cicerone Costinel Chiriac, Costel Stan și Åžtefania Mărmureanu pentru postul de inspector asistent. Pentru postul de inspector principal au fost admise dosarele depuse de Dorica Mateescu, Lucian Petrea și Ionel Adrian Albu. Pentru funcția de inspector debutant s-au înscris Andreia Ramona Slavu, Gabriel Cezar Chelariu și Adrian Dragne.
    Pe lângă pregătirea de specialitate și vechimea în funcție, candidații au trebuit să obțină și avizul psihologic care privește evaluarea psihologică complexă și avizul psihologic cu privire la aprecierea nivelului de integritate al candidatului.     Prima probă a examenului va avea loc în data de 19 octombrie și va consta într-un test grilă, după care urmează interviul la o dată care urmează a fi stabilită.
    Înființarea noii Direcții de Antifraudă Fiscală se face pe rămășițele vechii Gărzi Financiare, care va mai funcționa doar până la sfârșitul acestei luni. Cei 13 comisari care mai lucrează acum la Garda Financiară Vrancea și-au pregătit deja dosarele și s-au înscris la concursurile pentru posturile vacante la nivelul noii instituții. Până la concurs, comisarii care au mai rămas la Garda Financiară fie au intrat în concediu și învață pentru examen, fie se pregătesc pentru predarea activelor și dosarelor către Agenția Națională de Administrare Fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?