Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Eşec în minutul 90+4 pentru selecţionata de fotbal a Vrancei


   Primul meci al selecționatei de fotbal amator a Vrancei în cadrul Cupei Regiunilor a coincis cu o înfrângere, suferită ieri pe teren propriu în fața echipei din Prahova. La capătul unui joc modest, în care vrâncenii s-au apropiat de puține ori de poarta adversă, iar prahovenii au vrut multe și au reușit puține, selecționata din județul Prahova s-a impus la limită, 1-0 (0-0), unicul gol al partidei fiind marcat de Ionescu în minutul 90+4, la capătul unei faze confuze, în care fundașul oaspeților, Ionescu a fost mai rapid decât apărătorii selecționatei vrâncene. 
   Echipa vrânceană, antrenată de Orlando Åžerbănică a evoluat cu: Ionuț Aldea – Sorin Liciu, Ionuț Nistor, Costel Smărandoiu, Alexandru Pelin – Ionuț Manu, Ionuț Vasile (55 Alin Åžotîrcă), Florin Ciobotaru, Remus Popa – Ionuț Istrate, Dănuț Lechea (52 Sergiu Sava, 83 Laurențiu Balosu). În al doilea meci din grupă, Vrancea va evolua la Tulcea (miercuri, 16 octombrie, ora 15.00), iar celalalte partide ale selecționatei Vrancei se vor disputa în Prahova (miercuri, 30 octombrie) și acasă cu Tulcea (joi, 7 noiembrie). 
   Din cele trei grupe se vor califica, pentru semifinale, primele clasate, precum și cea mai bună echipă de pe locul doi (conform clasamentului), apoi vor urma semifinalele, într-o singură manșă, pe teren neutru, și finala, organizată de FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?