Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VREMEA, în general frumoasă


   Vremea va fi în general frumoasă MARÅ¢I, iar valorile termice vor continua să crească ușor, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în vest și sud-vest, unde vor fi condiții de ploaie slabă.
   Dimineața și noaptea, local în regiunile extracarpatice și pe arii restrânse în centru va fi ceață, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, ușor mai scăzute pe litoral, iar cele minime între -3 grade în depresiuni, unde se va produce brumă și 11 grade în Dealurile de Vest.

   Cerul va fi temporar noros MIERCURI și va ploua slab local în vestul și sud-vestul țării, iar în a doua parte a intervalului și în sud și pe arii restrânse în rest. Mai ales dimineața și noaptea în regiunile extracarpatice va fi ceață, posibil asociată izolat cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?