Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tânărul care a furat zeci de biciclete, trimis în judecată


   Marian Petruș S., de 21 de ani, care a furat zeci de biciclete de pe raza municipiului Focșani a fost trimis în judecată. El este acuzat de furt calificat în formă continuată. În acest moment, băiatul, de care aq avut grijă statul, este arestat preventiv.  
   În rechizitoriul procurorilor se arată că, inițial, tânărul a furat 16 biciclete din scări de bloc, boxe, dar și din alte locuri publice de pe raza municipiului Focșani. El tăia lanțurile cu care acestea erau asigurate și pleca cu ele. Prejudiciul creat pentru cele 16 biciclete furate a fost de 7.420 lei, din care s-a reușit recuperarea unei părți destul de mici, respectiv 1.000 lei. Tânărul a recunoscut faptele și totodată a spus și unde ținea bicicletele pe care nu a reușit să le vândă până în momentul în care a fost prins. 
   De asemenea, din cercetări a mai reieșit că în perioada aprilie-august, pe lângă cele 16 biciclete furate inițial, el a mai sustras alte 21 de biciclete, dar și alte bunuri, tot din scări de blocuri, boxe sau poduri. În rechizitoriu se arată că în perioada menționată, 24 de persoane au fost păgubite în total, iar prejudiciul creat a fost de 15.000 lei, din care s-a reușit recuperarea a 3.570 lei. Au fost și trei persoane, din  cele 24, de la care nu a furat nimic, pentru că nu a avut ce. În total, tânărul a furat 37 de biciclete. 
   Marian Petruș S. a fost arestat la finele lunii august de magistrații Judecătoriei Focșani, care au dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 29 de zile. El a fost arestat după ce polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani i-au documentat activitatea infracțională.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?