Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Deţinuţii vor face curăţenie în Crângul Petreşti


   Mai mulți deținuți vor desfășura, sâmbătă, activități de igienizare și curățenie în cadrul campaniei „Let’s do it Romania!”. Este vorba de 20 persoane private de libertate, aflate în regim semideschis, care participă pe bază de voluntariat la activități de strângere a deșeurilor în zona Crângului Petrești, depozitate necorespunzător sau care aruncate în locuri improprii, aducându-și astfel contribuția la refacerea ecosistemului și, implicit, la protejarea naturii. „Astfel de acțiuni sunt apreciate de către persoanele private de libertate, având ca scop transmiterea unui mesaj civic, prin implicare activă menită să trezească simțul de responsabilitate față de mediul înconjurător”, se arată într-o informare a Penitenciarului Focșani.
    „Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi.
   Acțiunea este urmarea acordului de parteneriat încheiat între Administrația Națională a Penitenciarelor și Asociația „Viitorul în Zori”, organizator „Let’s do it Romania!”, cu ocazia Zilei de Curățenie Națională.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?