Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Un mort şi doi răniţi într-un accident produs la Dragosloveni


   Un grav accident de circulație s-a produs aseară, pe raza satului Dragosloveni, comuna Soveja. Potrivit primelor informații, în urma acestui accident, o persoană a decedat și alte două au fost rănite. Una dintre acestea ar fi suferit răni grave. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 20.30. Din primele date obținute de la anchetatori, reiese că șoferul unui autoturism marca Dacia Logan ar fi acroșat două femei care se deplasau ca pietoni, după care a intrat cu mașina într-un cap de pod. Martorii oculari le-au spus polițiștilor că șoferul, Ovidiu E., de 42 de ani, din Soveja ar fi pierdut controlul asupra mașinii după ce ar fi avut o explozie la un pneu. În urma impactului cu capul de pod conducătorul auto a decedat.
   Cele două femei rănite au ajuns la spital, după ce la fața locului a ajuns o ambulanță din cadrul SAJ și o ambulanță SMURD de la Stația de Pompieri Panciu. Potrivit unor surse, una dintre femeile rănite ar fi fost găsită inconștientă. La plecarea de la fața locului, starea celor două victime era stabilă. Acestea urmează să fie investigate pentru a se stabili dacă au suferit leziuni grave sau nu.  „Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul”, a explicat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Rutier.
   Tot aseară, s-au mai produs alte două accidente de circulație. Un pieton a fost lovit de o mașină la Obrejița, iar la Răcoasa o mașină a dat peste un biciclist.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?