Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

„Bachus 2013“, pe pagina oficială a lui Chris Norman


   Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2013” a fost trecut pe agenda evenimentelor muzicale internaționale care vor avea loc săptămâna viitoare. Chris Norman a postat pe pagina sa oficială, www.chris-norman.co.uk, informația că pe data de 6 octombrie va concerta live în Piața Unirii din Focșani.
    Chris Norman a fost solistul trupei Smokie, alături de care a cântat hituri precum „Living Next Door To Alice” și „If You Think You Know How To Love Me”. Un alt single de succes al lui Chris Norman este „Stumblin’ In”, un duet cu Suzi Quatro. Alte melodii cunoscute ale artistului sunt: „Midnight Lady”, „Some Hearts Are Diamonds”, „I’ll Meet You At Midnight”, „Oh,Carol!”, „Mexican Girl” .

Artiști pentru toate gusturile… muzicale, pe scena din Piața Unirii

    Organizatorii au anunțat că pe scena din Piața Unirii vor urca cele mai în vogă trupe și artiști renumiți din România.
    Joi, 3 octombrie, vor concerta la Focșani, Holograf, Antonia, Andreea Bălan & Mike Diamonds – Carnaval Show, Horia Brenciu Orchestra.
    Vineri, 4 octombrie, în cea de a doua zi a Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2013”, vor urca pe scenă Botgros Orchestra, Shift, D.J. Reno&Silvia, Anda Adam și Voltaj. Focșănenii vor fi încântați și cu Show Wilmark.
    Sâmbătă, 5octombrie, vor cânta pentru vrânceni și pentru toți cei care vor participa la eveniment, începând cu ora 18.00, Sore (Lala Band), Deepside D.J., D.J. Project &Adela Popescu și Vama. Celebrul designer Cătălin Botezatu va prezenta noua sa colecție, intitulată sugestiv – „Birds”
    Duminică, 6 octombrie, în ultima zi a Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2013” vor urca pe scenă Ro-Mania, Ruby, Alex, Andreea Banică, iar la finalul evenimentelor muzicale va avea loc un concert extraordinar susținut de Chris Norman.
    Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2013” se va încheia cu un spectacol de laser și artificii.

„Am rude din Satu Mare care vin special la noi pentru că e festival!”

    Cititorii noștri scriu, pe site-ul www.monitorulvn.ro, că Festivalul din acest an se anunță a fi cel mai bun. „Cred că e cel mai tare program de până acu! Bravo!”, comentează Jjj. Un alt cititor mărturisește că nu este fan al „parangheliilor”, dar recunoaște că „Bachus” este un festival care promovează Vrancea. „Trebuie să recunosc că festivalul vinului ne-a facut cunoscuți în țară. Am rude din Satu Mare care vin special la noi pentru că e festival! E bine că se aduc aici consumatori chiar și numai pentru câteva zile! Am înțeles că hotelurile sunt deja ocupate complet…!”, scrie Mfgfc. „CHRIS NORMAN va concerta la Focșani !!! Acesta este un eveniment extraordinar !!! Voi reveni”,a postat Cristian.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?