Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Încă trei apartamente din blocul Turn, vândute de primărie


   Alte trei apartamente din blocurile „turn” L1 și L2 din cartierul Sud vor fi vândute de Primăria Focșani chiriașilor, potrivit unor sentințe judecătorești definitive și irevocabile. Astfel, printr-un proiect de hotărâre care urmează a fi aprobat joi de consilierii locali, primarul Decebal Bacinschi va fi împuternicit să încheie contracte de vânzare-cumpărare pentru cele trei locuințe din fondul locativ de stat situate pe Bulevardul București, în condițiile legii, a sentințelor civile rămase definitive și irevocabile. 
   Printre cei trei chiriași care își cumpără locuință se numără și Luminița Dogaru, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care își achiziționează apartamentul de două camere la prețul de 46.636 lei (10.691 euro). Celelalte două familii care vor să își cumpere apartamentele sunt: Florentina Dragomir, la prețul de 46.558 lei (10.673 euro) și Valentin Lucian Mocanu, o garsonieră, la prețul de 33.779 lei (7.744 euro).  
   Consiliul Local Focșani va lua act și de rapoartele de expertiză tehnică judiciară și de hotărârile judecătorești privind prețurile de achiziție a locuințelor care fac obiectul vânzării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?