Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O focşăneancă a fost lovită CU O PAVEA


   O focșăneancă a ajuns vineri seara la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce muncitori care se ocupă de lucrările la rețeaua de termoficare a orașului i-ar fi aruncat o pavea peste piciorul stâng.
    Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Unirii, în zona Capelă. Georgeta Pamfil se întorcea din oraș și mergea liniștită pe trotuar. La un moment dat, s-a trezit cu o pavea peste piciorul stâng, care imediat a început să sângereze, după cum ne-a povestit ea. Spune că muncitorii au venit cu un pansament și au rugat-o să-i ierte. Pentru că se simțea rău, Georgeta Pamfil a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical care a dus-o la spital. Ulterior, la unitatea medicală a ajuns și poliția. Femeia le-a povestit oamenilor legii ce i s-a întâmplat și ne-a precizat că deocamdată nu a depus plângere. „Veneam din oraș și mergeam pe trotuar pe unde merge toată lumea, de la Capelă un pic mai jos. Dintr-o dată m-am trezit cu o pavea pe piciorul stâng. Doi muncitori erau acolo în șanț și doi pe margine. Când a căzut bucata aceea de ciment mi-a fărâmat unghia. Au venit la mine cu un pansament și îmi tot spuneau să-i iert, dar nimeni nu a sunat la 112. Am sunat eu și am ajuns la spital pentru că mă durea foarte tare. Aici am fost investigată, mi s-a făcut și o radiografie. După aceea au venit la spital și polițiștii și le-am spus ce s-a întâmplat. Nu am avut pretenții deși aveam niște dureri groaznice”, a povestit Georgeta Pamfil. Femeia spune că nu este normal să mergi pe stradă și să ți se întâmple așa ceva.
    Faptul că focșăneanca a ajuns la spital a fost confirmt și de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, care au precizat că a fost diagnosticată cu o „contuzie haluce stâng”, adică o lovitură la degetul mare de la piciorul stâng. Polițiștii au confirmat și ei incidentul și au precizat că nu a fost depusă nicio plângere în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?