Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Grigore Mihăeş, noul preşedinte al Colegiului Medicilor Veterinari


   Grigore Mihăeș este noul președinte al Colegiului Medicilor Veterinari, filiala Vrancea, în urma alegerilor care au avut loc ieri. Competiția a fost strânsă, după cum o arată și rezultatul voturilor exprimate de medicii veterinari prezenți la Adunarea Generală. Medicul veterinar Grigore Mihăeș a obținut 53 de voturi, iar contracandidatul său, Doru Calistru, a primit 49 de toturi. „Voi fi alături de toți medicii veterinari, voi ține cont de toate doleanțele lor. Voi milita pentru ei la Colegiul Național și la toate instituțiile precum Autoritatea Național Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor”, a afirmat noul președinte al Colegiului Medicilor, Grigore Mihăeș.
    Acesta este cunoscut în special în zona de munte a Vrancei prin proiectele în care s-a implicat în ultimii ani. Grigore Mihăeș, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Comunitară din Vrâncioaia, s-a implicat în proiectul derulat de Heifer Project România împreună cu Federația Agriculturilor de Munte Dorna prin care sătenii din această comună au primit sute de oi, de stupi de albine și sute de mii de puieți de salcâm.
    Colegiul Medicilor Veterinari are personalitate juridică și, la nivel național,  avizează proiectele de acte normative, reglementările și normele de exercitare a profesiunii în toate domeniile de activitate specifice. Totodată, Colegiul Medicilor Veterinari reprezintă profesiunea în fața organelor guvernamentale, a altor foruri profesionale și științifice, a instituțiilor publice sau private. Profesiunea de medic veterinar este o profesie liberală și independentă, cu organizare autonomă reglementată. Ea este organizată și funcționează în baza principiului autonomiei, în cadrul forului profesional reprezentat de Colegiul Medicilor Veterinari.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?