Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Şoferi băuţi, prinşi la volan


   Un bărbat din Focșani a plecat cu mașina la plimbare pe Bulevardul Unirii din municipiu, după ce a consumat o cantitate însemnată de alcool. Polițiștii au tras pe dreapta mașina condusă de bărbat, iar la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul alcoolemiei a fost de 0,90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
   Oamenii legii i-au cerut să meargă la spital pentru recoltarea de probe de sânge, dar șoferul a refuzat categoric. „La data de 18.09.2013, ora 20.50, pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe O. Marian, de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Nissan și deoarece prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, fapt pentru care i-a fost întocmit dosar penal de cercetare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
    Dosar penal, tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, a fost întocmit și pe numele unui bărbat din Botoșani. În cazul său, alcoolemia a fost mult mai mică, dar… penală. „La data de 18.09.2013, ora 08.15, pe str. Republicii din municipiul Adjud, polițiștii l-au depistat pe D. Dumitru, de 53 ani, din comuna Corni, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul marca Ford și deoarece prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în aceeași informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?