Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Locuri de muncă pentru şomeri


   Dintre cele 257 de locuri de muncă declarate vacante de angajatorii vrânceni, 50 sunt destinate, și în această perioadă, șoferilor de autocamion/mașină de mare tonaj. Următoarele ca pondere sunt ofertele pentru cei de meserie operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice și confecționer asamblor articole din textile. Agenții economici din județ mai au disponibile posturi pentru cei calificați ca mecanic utilaj, agent de vânzări, vulcanizator piese din cauciuc la prese, patiser, agent de vânzări, barman, electrician în construcții civile și industriale, analist credite, programator ajutor, inginer textile, pielărie, frezor universal, strungar universal, mecanic auto, lăcătuș mecanic, tinichigiu în construcții, fierar betonist, zidar rosar-tencuitor, zugrav, dulgher (exclusiv restaurator), tâmplar universal, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, inginer construcții civile, industriale și agricole, maistru electrician în construcții, sudor și vânzător. De asemenea, șanse de angajare mai au și muncitorii necalificați în industria confecțiilor.
    Oferta de muncă a angajatorilor din țări ale Comunității Economice Europene este cam aceeași de o bună bucată de vreme. Astfel, în Ungaria se pot angaja 75 de șoferi de camion internațional, în Germania patru operatori mașini mase plastice, iar în Belgia câte un expert senior șofer Inteligent și Sisteme de Trafic, expert curățare și eficiență a vehiculelor, manager proiect și analist programator. În Polonia sunt disponibile patru posturi pentru cei de profesie analist AR (departament de angajamente), cinci asistenți medicali se pot angaja în Marea Britanie, zece îngrijitori clădiri, camere au locuri disponibile în Malta, iar în Irlanda se pot angaja doi ingineri sistem și trei ingineri software.
    Persoanele interesate de locurile de muncă vacante amintite se pot adresa consilierului EURES Mircea Nedelcu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, și inspectorului Melania Bălescu, de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani, la numerele de telefon 0237.230.186 și 0237.617.964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?