Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Campionul la box Lucian Bute s-a bătut cu un focşănean


   Gillette a lansat recent un nou aparat de ras, pe numele său, Gillette Fusion ProGlideSilverTouch, lansare făcută cu ajutorul pugilistului român Lucian Bute, fost campion mondial la categoria supermijlocie, timp de aproape 5 ani. La această lansare a fost prezent și bloggerul focșănean Cristian Florea, acesta  profitând de ocazia de a-l cunoaște pe Lucian Bute și de a împărți câteva lovituri cu pugilistul născut în comuna gălățeană Pechea. În cadrul aceluiași eveniment, Gillette a lansat aplicația de Facebook „Real Men Camp”, al cărei protagonist este însuși Lucian Bute. Începând cu 16 octombrie, fanii Gillette vor avea la dispoziție 5 săptămâni pentru a se antrena ca un adevărat campion mondial de box.
   Fiecare probă de concurs durează o săptămână și reprezintă o simulare a unui tip de antrenament al lui Lucian Bute. Premiul pentru primii zece fani care obțin cel mai bun punctaj constă într-un loc într-o tabără reală de antrenament coordonată de Lucian Bute. Cel mai bun din tabără câștigă premiul cel mare: o excursie la Montreal pentru a-l susține pe Lucian Bute. Acesta a povestit cât de importante sunt antrenamentele fizice pentru a ajunge campion mondial. „Atunci când boxezi într-un meci cu centura pe masă, antrenamentele sunt dure. Faci câte 2 antrenamente pe zi, timp de 2-3 luni și trebuie să te dăruiești total. Nu te poți minți pe tine pentru că adversarul nu te iartă în ring. Antrenamentele fizice rămân, totuși, cele mai dure: alergări pe distanțe lungi, sprinturi, intervale de câte 3 minute și multe altele care se repetă de foarte multe ori”, a spus Bute.
   Întrebat care sunt calitățile unui campion, Lucian Bute a spus : „Dedicare, putere de muncă, credință și încredere în sine – toate sunt calități care duc la succes. Toate te fac un mare campion. Fără vreuna dintre ele nu poți reuși. Eu cred că te naști cu talentul. Totuși, una dintre marile calități trebuie să fie puterea de muncă. Trebuie să muncești foarte mult, indiferent de cât talent ai. Doar cu talentul nu poți câștiga. E valabil iî orice sport, chiar și în viața de zi cu zi. E o chestiune de a te dedica, de a munci”, a mai precizat campionul Lucian Bute.
   De asemenea, Lucian Bute i-a inițiat pe fanii Gillette prezenți la eveniment în antrenamentele de box, arătându-le cum se execută un croșeu de stânga, de dreapta, un uppercut și care este poziția corectă a picioarelor în timpul contactului cu adversarul. Supermijlociul Lucian Bute (33 de ani) se va întoarce la Montreal pentru a continua pregătirea pentru importantul meci cu canadianul de origine haitiană Jean Pascal. Programată în 18 ianuarie la Montreal, întâlnirea va avea loc la Centre Bell locul unde pugilistul gălățean a repurtat o serie de victorii de răsunet ale carierei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?