Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Brigada 8 LAROM şi-a desemnat subofiţerul şi soldatul anului 2013


   Militarii din cadrul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” au avut trei zile de foc. Participanții la concursul „Subofițerul/Soldatul Anului” au fost supuși unei serii de probe și fiecare a făcut tot posibilul să demonstreze că este cel mai bun.
   La final, doi militari au fost declarați câștigători, unul fiind subofițerul, celălalt soldatul anului 2013, din cadrul Brigăzii 8 LAROM. Ei vor merge la etapa finală a concursului pe Forțele Terestre.
    „Comandamentul Brigăzii 8 LAROM «Alexandru Ioan Cuza» a organizat Concursul «Subofițerul / Soldatul Anului», în perioada 17-19 septembrie, la sediul acestuia din garnizoana Focșani. În urma desfășurării probelor de concurs, pe locul I în clasamentul celor mai buni subofițeri / soldați ai anului 2013, din Brigada 8 LAROM, s-au situat: la categoria subofițerul anului plutonier Stanciu Nicușor din Batalionul 84 Asigurare Date, iar la categoria soldatul anului- caporal Filip Ionuț din Batalionul 96 LAROM. Educația fizică militară, probele practice și instrucția tragerii cu armamentul de infanterie au solicitat la maximum aptitudinile de luptător ale concurenților, dar au generat și cele mai bune rezultate, în timp ce proba surpriză i-a supus pe aceștia la cele mai inedite încercări. Cei doi militari vor participa la etapa finală a concursului pe Forțele Terestre”, a transmis maiorul Eugen Ciobotaru, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 8 LAROM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?