Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Festivalul „Bachus 2013“ are loc în perioada 3-6 octombrie


   Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2013” se va desfășura în perioada 3-6 octombrie a.c.. Evenimentul a fost anunțat, ieri, pe pagina oficială a președintelui Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan, care îi invită pe vrânceni la cea de-a XXI-a ediție a Festivalului. De asemenea, pe facebook există o pagină special dedicată acestui eveniment – https://www.facebook.com/festivalul.viei.si.vinului.vrancea.
    La numai câteva ore de la afișare, postarea a primit aproximativ două sute de Like-uri, oamenii exprimându-și prin comentarii nerăbdarea de a participa la acest eveniment tradițional.
    Pe parcursul celor 4 zile vor fi organizate mai multe manifestări special pentru promovarea viticulturii și a vinurilor vrâncene. Deși programul nu a fost făcut public încă, organizatorul evenimentului, Consiliul Județean, anunță că participanții și viticulturii vor avea parte de mai multe surprize plăcute.
    În aceeași perioadă se vor derula câteva evenimente din cadrul proiectului „Drumul podgoriilor vrâncene”, proiect finanțat cu fonduri europene și care vizează menținerea traițiilor din zonele vitivinicole. Astfel, vor fi organizate manifestări care vizează culesul strugurilor, dar și producerea mustului și a vinului în localitățile Panciu, Odobești și Cotești.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?