Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

AVERTIZARE METEO: ploi pe arii extinse


   Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo de ploi valabilă în Moldova și în zona Carpaților Orientali, de joi, ora 20.00, până vineri, ora 08.00. Pe parcursul nopții de joi spre vineri (19/20 septembrie) în Moldova și în zona Carpaților Orientali va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi moderate cantitativ, astfel că izolat se vor cumula 15…20 l/mp.

VINERI
   Vremea va fi răcoroasă în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, nord-vestul și centrul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în Oltenia și Moldova și izolat în restul teritoriului, mai ales în timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până la 0 grade. Spre dimineață, cu totul izolat vor fi condiții de ceață.
   La munte, vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, când pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla moderat cu intensificări. Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele din intervalul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?