Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Militarul Florinel Enache va avea o proteză bionică


   Plutonierul adjutant principal Florinel Enache, militarul din Gura Caliței care a fost rănit grav în Afganistan, în luna mai a anului 2012, va avea o proteză bionică.
   Decizia a fost luată de ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, care a aprobat achiziționarea unei astfel de proteze, în urma vizitei pe care a efectuat-o ieri, la Spitalul de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, unde este îngrijit militarul vrâncean.
    „Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, l-a vizitat marți, 17 septembrie, pe plutonierul adjutant principal Florinel Enache, internat la Spitalul de Urgență Militar Central «Dr. Carol Davila» din Capitală. În urma informării despre evoluția stării de sănătate a militarului pe care i-au făcut-o medicii care îl au în grijă pe Florinel Enache, ministrul Dușa a aprobat achiziționarea unei proteze bionice. Florinel Enache a fost rănit in Afganistan în mai 2012, în urma deflagrației unui dispozitiv improvizat, pe timpul executării unei misiuni de cercetare terestră și securizare a unui obiectiv pe autostrada A1, Kabul – Kandahar”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale.
   Florinel Enache se află internat în Spitalul Militar din București de la jumătatea lunii mai 2013, el revenind în țară după aproape un an de la producerea nefericitului eveniment. În tot acest timp, el a stat într-un spital din Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?