Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Beyonce, dată jos de pe scenă de un admirator înfocat


   Cântăreața Beyonce a fost dată jos de pe scenă și trasă în mulțime de un admirator al ei, în timpul unui concert pe care artista americană l-a susținut, sâmbătă seară, în Brazilia. Cântăreața americană a susținut un concert sâmbătă seară, în cadrul turneului ei mondial, pe arena Estadio do Morumbi din orașul brazilian Sao Paulo. În timp ce interpreta piesa „Irreplaceable”, artista a început să interacționeze cu spectatorii din fața scenei.
   La un moment dat, Beyonce s-a aplecat pentru a le cânta acestora, însă un admirator înfocat a prins-o de mână și a dat-o jos de pe scenă, trăgând-o în mulțime, informează contactmusic.com. Agenții de securitate au intervenit imediat și au ajutat-o pe artistă să urce din nou pe scenă. Beyonce a continuat să cânte în timp ce doi agenți de securitate încercau să îl dea afară de pe stadion pe admiratorul aflat la originea incidentului. Cântăreața a văzut ce se întâmplă și le-a transmis agenților să îi permită acelui fan să rămână la concert.
   După câteva secunde, Beyonce a dat mâna cu acel admirator, l-a întrebat cum îl cheamă și a continuat concertul. Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârșitul anilor ‘90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. 
În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyoncé este una dintre cântărețele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child și alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat și în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) și „Cadillac Records” (2008).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?