Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat încarcerat, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat


   Un bărbat de 57 de ani, din Golești, a rămas prins între fiarele mașinii, care s-a răsturnat pe DN 2 E85, la intrarea în comuna Garoafa. Accidentul s-a produs vinerea  trecută, în jurul orei 21.00. Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului au plecizat că „S. Dănuț, de 57 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan, pe fondul neatenției în conducere a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului R. Gabriel, de 57 ani, din Golești, în cauză fiind întocmit dosar penal”.
    În afară de polițiști, la locul accidentului au ajuns și pompierii de la descarcerare, dar și paramedicii SMURD. Aceștia ne-au precizat că pasagerul din Logan, Gabriel R., a rămas blocat în mașină, motiv pentru care s-a acționat pentru descarcerarea acestuia. Totodată, șoferul, care era politraumatizat, dar conștient, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii de pe echipajul SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru investigații medicale suplimentare.
    Un alt accident s-a produs vinerea trecută, în afara localității Haret. De această dată, în evenimentul rutier au fost implicate două mașini. Polițiștii ne-au spus că ” A. Åžtefan, de 29 ani, din comuna Gura Văii, județul Bacău, în timp ce se afla la volanul unui autoturism VW Passat, a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia 1310, la volanul căruia se afla G .Vasile, de 54 ani, din Adjud, și care era oprit regulamentar în vederea efectuării virajului la stânga. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului Dacia, în cauză fiind întocmit dosar penal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?