Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Trei persoane au fost rănite după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autobuz


   Accidentul de miercuri seara, de pe drumul european, la intersecția cu Bulevardul București, s-a soldat cu trei victime, nu cu două, așa cum ni s-a comunicat inițial. Potrivit informațiilor primite de la poliție, femeia care se afla în autoutilitara care circula regulamentar a fost rănită grav, iar un băiat de 14 ani, care se afla în aceeași mașină a fost rănit ușor. Potrivit polițiștilor, în accident a mai fost rănit și un bărbat de 27 de ani, din Hanu Conachi, județul Galați, care se afla în autobuzul a cărui șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Stop” și a pătruns pe drumul european.
    „La data de 11.09.2013 ora 16.35, pe Bulevardul București din Focșani, P. Liviu de 49 ani din municipiu, în timp ce se afla la volanul unui autobuz cu pasageri, pe fondul neacordării priorității de trecere la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu o autoutilitară Iveco. În urma evenimentului a  rezultat rănirea gravă  a pasagerei autoutilitarei  Iveco, D. Claudia de 34 ani din București precum și rănirea ușoară a altor două persoane, C. L. A. de 14 ani din comuna Slobozia Bradului și D. Gabriel de 27 ani din comuna Hanu Conachi județul Galați. În cauză a fost  întocmit dosar penal”, ne-au transmis polițiștii.
   Autoutilitara implicată în accident era încărcată cu struguri, iar în autobuzul de care s-a ciocnit erau aproximativ 30 de persoane, care au plecat de la fabrica de confecții a Sorinei Plăcintă și urmau să ajungă la Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?