Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

A furat medicamente în timp ce se afla în practică la farmacie


   Un viitor farmacist, care a făcut practică câteva luni într-o farmacie din municipiul Focșani, s-a făcut cunoscut repede printre viitorii colegi, nu prin cunoștințele în domeniu, ci după ce a furat medicamente din depozitul farmaciei. Alin V., de 27 de ani, s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de furt calificat, fiind cercetat în acest sens de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, în perioada octombrie 2012-ianuarie 2013, tânărul a făcut stagiul de practică într-o farmacie de pe strada Duiliu Zamfirescu din Focșani. Alin a avut acces astfel la medicamente și a fost acuzat că în mod repetat și-ar fi însușit diferite tablete, pe care ulterior le-a valorificat.
   Reprezentanții farmaciei spun că băiatul le-a lăsat în urmă o pagubă de 11.400 de lei. Acesta a fost dat de gol de propriul comportament dar și de înregistrările video. În fața procurorilor, viitorul farmacist, elev la o școală post- liceală din Focșani a recunoscut fapta dar a precizat că nu a luat atât de multe medicamente pe cât a fost acuzat. Dosarul va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?