Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Doi băieţi au furat 17 biciclete în numai o lună


   Un tânăr din Focșani și unul din Suraia au fost trimiși în judecată de procurori, fiind acuzați că în numai o lună au dat furat 17 biciclete, rupând sistemele prin care erai asigurate, în scările de bloc. Florin Marius C., de 22 de ani, și D.M.S., de 17 ani, sunt acuzați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani de furt calificat în formă continuată.
   Potrivit anchetatorilor, cei doi băieți au acționat în perioada aprilie-mai, până când, într-o noapte au fost prinși de o patrulă a poliției, chiar în timp ce cărau o bicicletă, pe care o furaseră cu puțin timp înainte dintr-un bloc de pe strada Culturii, din municipiul Focșani. Chiar și așa, „activitatea” tinerilor a fost una bogată, din probe rezultând că prima bicicletă a fost sustrasă în noaptea de 24 spre 25 aprilie 2013, din scara unui bloc de pe strada Pictor Grigorescu din Focșani, iar în zilele următoare au acționat și în zona gării, dar și pe Bulevardul Independenței.
   În general, inculpații au sustras biciclete DHS Mountain Bike, despre a căror valoare păgubiții au spus că este la circa 300 de lei bucata. Nicio bicicletă nu a mai fost recuperată. Bunurile sustrase au fost valorificate de cei doi tineri. Majoritatea păgubiților nici nu mai au pretenții civile de la cei doi băieți. Paguba totală a fost calculată de anchetatori la 6.300 de lei.
   Activitatea lui Florin Marius C și a lui D.M.S. s-a încheiat în noaptea de 17 spre 18 mai, când au fost surprinși de o patrulă a poliției. Atunci, ei au abandonat o bicicletă și au fugit. Au fost prinși și s-au ales cu dosar penal. Doar bicicleta furată în ultima seară a putut fi restituită proprietarului.
Cei doi tineri vor fi judecați la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?