Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Cristiana Cazacu, avocata elevilor vrânceni


   Cristiana Cazacu, directoarea Departamentului de Cultură, Educație și Programe Åžcolare din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, a participat în perioada 2 – 5 septembrie la Åžcoala de Vară intitulată „Avocatul Elevului”. Evenimentul s-a desfășurat în stațiunea Băișoara din județul Cluj.
   În cadrul acestei școli, Cristiana Cazacu, alături de participanții din întreaga țară, a luat parte la ateliere organizate cu scopul de a le oferi celor prezenți o mai bună viziune despre rolul și importanța departamentului Avocatul Elevului. Totodată, eleva vrânceană a aflat despre cum a fost înființat departamentul și cum să promoveze activitățile acestuia.
   De asemenea, au fost prezentate exemple de bune practici ale unor județe și au avut loc dezbateri pe tema drepturilor omului și ale avocatului elevului. Participarea la acest eveniment a fost benefică pentru fiecare director de departament, deoarece participanții s-au întors în județele de proveniență cu noi cunoștințe și cu idei, pe care le vor pune în practică atât în cadrul Consiliului Județean al Elevilor, cât și în cadrul Consiliilor Åžcolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?