Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Patronii caută 30 de ucenici


   Pentru prima dată în județul nostru, lista locurilor de muncă vacante dată publicității de AJOFM Vrancea cuprinde 30 de cereri pentru tinerii care doresc să lucreze ca ucenici. În rest, și în această perioadă, ca și în cea cea anterioară, cele mai multe oferte (52) sunt destinate șoferilor de autocamion/mașină de mare tonaj. Alte 35 de posturi vacante sunt pentru operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje și 25 de oferte sunt pentru muncitori necalificați în domeniul confecțiilor. 
   Lista mai cuprinde 10 posturi vacante pentru analiști credite, și alte câte unul pentru cei de profesie inginer construcții civile, industriale și agricole și inginer automatist. Se pot încadra în muncă, de asemenea, persoanele calificate ca maistru electrician în construcții, barman, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, lăcătuș mecanic, mecanic auto, mecanic utilaj, electrician de întreținere în construcții, patiser, tâmplar universal, șofer de autoturisme și camionete și muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide.
    Foarte căutați sunt șoferii de camion internațional în Ungaria, unde se pot încadra 75 persoane cu această calificare. Dintre țările din Comunitatea Economică Europeană au mai făcut oferte de muncă Germania pentru patru operatori mașini mase plastice, Polonia pentru tot atâția analiști AR (departament de angajamente), Marea Britanie pentru cinci asistenți medicali și Malta pentru zece îngrijitori clădiri, camere. În Belgia se pot anagaja persoane de profesie analist programator, manager proiect, expert curățare și eficiență a vehiculeor și expert senior șofer Inteligent și Sisteme de Trafic.
    Oferta de muncă amintită mai sus este valabilă până pe data de 12 septembrie. Pentru informații suplimentare pot fi contactați Mircea Nedelcu, consilier EURES la AJOFM Vrancea, și inspectorul Melania Bălescu, de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă, la numerele de telefon 0237.230.186 sau 0237.617.964.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?