Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Muncitor călcat pe picior de un excavator


   Un bărbat a ajuns la spital ieri după-amiază, după ce a fost victima unui accident. Incidentul s-a petrecut în Piața Victoriei din Focșani. Din primele verificări efectuate la locul accidentului a rezultat că Nicușor D., angajat al societății care desfășoară lucrări la rețeaua de termoficare a municipiului, în timp ce se deplasa pe lângă un excavator care căra o țeavă spre Bulevardul Unirii, a fost accidentat de utilaj, după ce roata din dreapta față a utilajului a trecut peste piciorul său. 
   La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, dar și un echipaj al Poliției Rutiere. Bărbatul accidentat a fost dus la spital pentru investigații medicale suplimentare, iar șoferul utilajului, Gheorghe B., a rămas la locul accidentului pentru a le povesti polițiștilor ce s-a întâmplat. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. „Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat care conducea un excavator a surprins și accidentat o altă persoană care se deplasa paralel cu vehiculul. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, ne-a precizat subcomisarul Mădălin Ciolan, din cadrul Biroului Rutier Focșani. 
   Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vrancea au fost și ei informați despre eveniment, care este considerat accident de muncă, în condițiile în care atât șoferul cât și victima lucrează la aceeași firmă, iar accidentul s-a produs în timpul programului de lucru. Inspectorii urmează să verifice documentele și să stabilească dacă cei doi aveau contracte de muncă, dar și dacă au fost respectate toate prevederile legale în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?