Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Paramedici vrânceni, la concursul de acordare a primului ajutor


   În perioada 27 – 29 august, în municipiul Târgu Mureș a avut loc Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, competiție la care a participat și o echipă de paramedici din cadrul ISU Vrancea. Județul nostru nu a avut reprezentanți pentru proba de descarcerare din autovehicule. 
   După fazele preliminarii, desfășurate miercurea trecută, s-au calificat în finală, pentru proba „Acordarea primului ajutor calificat”, paramedicii din județele Mureș, Bihor, Vrancea și București. Din păcate, echipa de paramedici a ISU Vrancea nu a reușit să ocupe un loc pe podium. 
Potrivit unui comunicat de presă al IGSU, câștigătoarea probei „Acordarea primului ajutor calificat” a fost echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bihor, urmată de cea a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Mureș și cea a ISU București. De asemenea, în cadrul festivității de închidere a competiției, au fost premiate cea mai bună echipă de servanți și cea mai bună echipă de paramedici, toți membri ai lotului ISU Mureș, precum și titlul de cel mai bun comandant de echipaj, care s-a dovedit a fi un membru al ISU Ilfov.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?