Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cum va fi VREMEA miercuri şi joi


MIERCURI
   Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a teritoriului. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp. Excepție va face extremitatea sud-estică a teritoriului unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obișnuite pentru sfârșitul lunii august în aproape toată țara, cu maxime între 19 și 29 de grade și minime între 13 și 21 de grade.
   La București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

JOI

   Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în zona montană și pe arii mai restrânse în rest. Cantitățile de apă vor depăși izolat 25 l/mp, cu precădere în Moldova, Maramureș, nordul Carpaților Orientali și zona Munților Apuseni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade în nordul Moldovei și 30 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 9 și 20 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?