Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şoferiţă judecată pentru vătămare corporală din culpă


   O femeie din comuna Homocea va fi judecată pentru producerea unui accident rutier soldat cu  o victimă. Silvia I., de 27 de ani, este acuzată de procurori de vătămare corporală din culpă.
   Potrivit anchetatorilor, evenimnetul rutier, în urma căruia femeia s-a ales cu dosar penal, a fost înregistrat în data de 1 aprilie 2013. Învinuita se afla la volanul unei mașini și circula pe E85, pe direcția Focșani – Garoafa. La un moment dat, din cauza neatenției, a părăsit banda sa de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. O femeie, care era pasageră în cea de-a doua mașină, a fost accidentată și a avut nevoie de 65-70 de zile de îngrijiri medicale.
   Potrivit rechizitioriului întocmit de procurori, în cauză a fost efectuată și o expertiză, care a indicat culpa exclusivă a Silviei I.. Victima s-a constituit parte civilă în cadrul procesului și are pretenția ca învinuita să-i plătească 60.000 de lei daune morale și 40.000 de lei daune materiale. În fața anchetatorilor, Silvia a recunoascut fapta și a declarat că regretă foarte mult ceea ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?