Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VREMEA în weekend


SÂMBĂTĂ

   Vremea se va menține călduroasă în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Local în Carpații Orientali și Meridionali și pe arii mai restrânse în sudul, centrul și estul țării vor fi averse și descărcări electrice, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime în general între 12 și 20 de grade.
   La București, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea, când vor fi condiții de ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.
   La munte, cerul va fi temporar noros și vor fi averse și descărcări electrice local în Carpații Orientali și Meridionali și izolat în restul zonei montane. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua anterioară.
   La mare, vremea va fi ușor instabila și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 21 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade.

DUMINICÄ‚

   Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales pe parcursul zilei. Se vor semnala averse și descărcări electrice local în zonele de munte, pe arii mai restrânse în jumătatea estică a țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 33 de grade, iar cele minime în general între 12 și 20 de grade.
   La munte, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare și local se semnala averse posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă.
   La mare, vremea va fi ușor instabilă  și în răcire ușoară. Cerul va fi variabil, și  pe arii restrânse, vor fi averse slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat . Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28  de grade, iar cele minime între 20 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 și 26 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?