Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A furat borcanul cu bani al bunicii


   Un tânăr din localitatea Popești a fost trimis în judecată de procurori pentru că a furat borcanul cu economiile bunicii sale. Gigi N., de 24 de ani, este acuzat de furt calificat. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, fapta s-a petrecut la data de 27 februarie 2013. Băiatul locuiește împreună cu tatăl și bunica sa. Profitând de lipsa celor doi, băiatul s-a dus în grajd, unde bătrâna își ținea economiile și a furat borcanul în care era suma de 1.100 de lei. Potrivit actului de sesizare a instanței de judecată, câteva zile băiatul nu a mai dat pe acasă după această ispravă. A stat pe la Focșani, unde a cheltuit economiile bunicii sale. Femeia a reclamat dispariția banilor și apoi a aflat că cel care i-a cheltuit agoniseala a fost chiar nepotul. Băiatul a recunoscut fapta.
   Pentru furt au fost trimiși în judecată și Iulian G., de 36 de ani, din Cîrligele și cumnatul său, Nicolae M., de 46 de ani, din Slobozia Bradului. Potrivit procurorilor, în noaptea de 24 spre 25 martie Iulian ar fi intrat în locuința unei părți vătămate, de unde a sustras un cazan de țuică, un calorifer electric, prejudiciul total fiind calculat la o mie de lei, care a fost recuperat parțial. În noaptea de 5 spre 6 mai, omul ar fi acționat împreună cu al său cumnat. Ambii ar fi pătruns în altă locuință, de unde au sustras o butelie, haine, un aparat de ras, un cuptor, prejudiciul fiind estimat la 2.000 de lei. 
   În rechizitoriu se mai arată că Nicolae ar fi acționat și de unul singur, în noaptea de 4 spre 5 mai, când ar fi sustras dintr-o casă un laptop, sticle de whisky, bijuterii din aur alb și galben, totalizând suma de 4.000 de lei, pagubă ce nu a fost recuperată. Bărbatul ar mai fi cercetat și în alt dosar. Ambele dosare vor fi soluționate de către magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?