Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Un deţinut susţine că a fost bătut de un coleg de celulă


   Un deținut din Penitenciarul Focșani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani după ce un coleg de celulă i-ar fi aplicat o corecție. Este vorba despre Alexandru S., de 63 de ani, din Vânători, aflat în arest pentru o tentativă de omor asupra fratelui său. Joi, la apelul de dimineață, bărbatul a susținut că a fost bătut de un coleg, motiv pentru care a fost dus la spital. În urma investigațiilor medicilor s-a observat că deținutul prezenta contuzii minore la coloana cervicală și craniu. Deținutul a fost transportat din nou în penitenciar, unde a rămas la infirmerie.
   „În ziua de 15 august 2013, cu ocazia apelului de dimineață, persoana privată de libertate S.A., în vâstă de 63 de ani, arestată preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, a afirmat că a fost lovită de un coleg de cameră. Persoana privată de libertate a fost prezentată la cabinetul medical al unității și ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani pentru efectuarea unui examen de specialitate. Menționăm că starea de sănătate a persoanei private de libertate este stabilă, fiind readusă în penitenciar în aceeași zi. La acest moment persoana privată de libertate este monitorizată și supravegheată în infirmeria unității. De asemenea, la nivelul unității s-au dispus măsuri de cercetare pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs acest incident, fiind informat judecătorul delegat pentru executarea pedepselor din cadrul Penitenciarului Focșani”, a declarat subcomisarul Georgeta Gură, purtătorul de cuvânt al penitenciarului Focșani.
   Alexandru S. a fost arestat după ce și-a înjunghiat fratele. Fapta s-a petrecut în luna mai. Din cauza consumului de băuturi alcoolice, dar și în urma unor discuții legate de moștenire, Alexandru l-a înjunghiat pe fratele său, Mitică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?