Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Putin se menţine în formă datorită înotului şi ‘leacurilor băbeşti’


   Președintele rus ‘nu-și arată vârsta’ datorită înotului, ‘leacurilor băbești’ și faptului că reușește să-și controleze stresul, a declarat luni medicul acestuia, într-un interviu acordat săptămânalului Itogui, transmite AFP.
„Din punct de vedere medical, arată mult mai tânăr de 60 ani, iar acest lucru ar avea legătură cu faptul că președintele nu crede în medicamente, fie ele și cele de rutină”, a apreciat directorul Centrului medical al administrației prezidențiale ruse, Serghei Mironov. ‘Preferă leacurile băbești: ceai cu miere, baia rusească sau masajul’, a explicat el. În plus, președintele a învățat să-și controleze stresul.
 Natația este ‘unul dintre mijloacele sale preferate de a se reface sau a învinge stresul’, a spus directorul centrului, adăugând că Vladimir Putin își optimizează de asemenea la maximum orele de somn. Având în vedere că președintele ‘călătorește mai mult decât un pilot mediu (…) moțăie în avion ca să se relaxeze’, a explicat Mironov.
 În 2012, scrie AFP, în presă s-au înmulțit zvonurile privind o presupusă deteriorare a stării de sănătate a lui Putin care s-ar fi datorat agravării unei răni mai vechi a acestuia la coloana vertebrală. Purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov a confirmat atunci că președintele suferă de pe urma unei răni ușoare căpătate la sport, dar a precizat că aceasta nu îi afectează cu nimic munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?