Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Angajatul Primăriei Măicănești arestat pentru crimă, pus în libertate


      Ionuț Buzoi, angajatul Primăriei Măicănești și fiu de consilier local, care în urmă cu o săptămână a fost arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Vrancea pentru omor, a fost pus în libertate. Ieri, magistrații Curții de Apel Galați au judecat recursul declarat de Ionuț Buzoi împotriva măsurii de arestare preventivă. Judecătorii gălățeni au admis recursul și au înlocuit măsura arestării preventive cu obligația de a nu părăsi localitatea. 
 Reamintim că săptămâna trecută, un angajat al primăriei Măicănești a fost arestat preventiv pentru omor. Buzoi a fost acuzat de crimă, după ce în luna octombrie a anului trecut l-ar fi omorât cu sânge rece pe Gigel Toader, de 48 de ani. Tot satul știa că Buzoi, care nu era în relații prea bune cu familia sa, îl vizita extrem de des pe Toader. Mâncau împreună, beau împreună și, uneori, Buzoi mai rămânea în casa amicului și peste noapte. Oamenii din comună l-au bănuit pe el de cum au aflat de crimă.
 În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că Toader a fost lovit de mai multe ori cu un ciocan în cap, după care gâtul i-a fost tăiat cu un cuțit. Anchetatorii nu au găsit   atunci prea multe probe la fața locului, astfel încât suspectul să poată fi reținut.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?