Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Romsilva vinde cabane de vânătoare şi cantoane


   Silvicultorii scot la licitație, pe 27 august, un lot de 16 cabane, cantoane și depozite situate în Vrancea, care nu mai sunt utile sau se află pe terenuri care au fost retrocedate. Cel mai valoros activ este depozitul și terenul de trei hectare aferent de la Gugești. Prețul de pornire la licitație pentru acest obiectiv este de peste un milion de lei. Tot la Gugești va fi scos la vânzare și sediul Ocolului Silvic, unde prețul de pornire este 224 mii lei. 
   Amatorii de vânătoare au la dispoziție câteva obiective interesante, respectiv cabana de vânătoare cu anexele aferente de la Rădulești, unde prețul de pornire este de 83 mii lei, sau cabana de vânătoare de la Căldari, comuna Nereju, unde prețul de pornire la licitație este de 42 mii lei. Pe lista obiectivelor care sunt scoase la vânzare se mai află cantoanele silvice Cabalașu, Pietrosu – comuna Nistorești, Humii- comuna Năruja, Doaga- Mărășești, Rudari-comuna Gura Caliței, Băhneanu- comuna Tulnici, Alunu- comuna Păulești, Cotești- comuna Cotești, cabana muncitori de la Verdele și sediul Brigada Verdele din Nistorești, cabana de muncitori Giurgiu, din Nistorești, punctul de achiziție Bălosu, tot din Nistorești. Licitația pentru aceste obiective va avea loc pe 27 august, iar informații detaliate pot fi găsite pe site-ul Romsilva.
   Conform legislației în domeniu, prima licitație, de la ora 10.00, va fi pentru IMM-uri, iar de la ora 12.00 va urma licitația la care pot participa persoanele fizice și juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?