Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Leonard Doroftei, implicat într-un ACCIDENT rutier


   Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6, în județul Mehedinți, șoferul autoutilitarei care a lovit mașina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinți, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:10, pe DN 6, în apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin și Orșova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112.
   Conform aceleiași surse, boxerul a anunțat că, în timp ce se deplasa pe DN 6, mașina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară, în impact oglinda retrovizoare, dar și parbrizul mașinii lui Leonard Doroftei fiind sparte. Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână. La fața locului a fost trimisă o ambulanță, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital. Leonard Doroftei le-a spus polițiștilor că șoferul autoutilitarei care l-a agățat în trafic nu a oprit, ci și-a continuat drumul.
   Aseară, polițiștii de la Serviciul Rutier au format mai multe filtre în încercarea de a-l depista pe șoferul care a fugit de la locul accidentului. Potrivit polițiștilor, când va fi găsit, acestuia i se va reține permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile și va fi cercetat pentru părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?