Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un păncean băut a căzut într-o râpă adâncă de 5 metri


   Un bărbat din Panciu a căzut, joi seara, într-o râpă adâncă de cinci metri. Potrivit celor care au intervenit pentru a scoate victima din râpă, situată în zona Valea Brazilor, bărbatul mirosea a alcool. 
   Norocul pănceanului Nelu I. a fost că o persoană trecea prin zonă la momentul când el a căzut în râpă. Persoana respectivă a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii, polițiștii și un echipaj medical. După apro-ximativ 10 minute, pompierii l-au scos pe bărbat din râpă. El suferise câteva traumatisme, motiv pentru care a fost dus la spitalul din Panciu pentru investigații medicale suplimentare. 
   „Un bărbat a fost scos dintr-o râpă cu adâncimea de aproximativ 5 metri de pe teritoriul orașului Panciu, punctul Valea Brazilor, în seara zilei de joi, 25 iulie a.c. după ce s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Un localnic ce trecea prin zonă a observat evenimentul și a alertat forțele de intervenție. Imediat după primirea apelului la dispece-ratul integrat ISU -SAJ prin intermediul numărului unic de urgență 112, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Echipați corespunzător, salvatorii au coborât în valea cu malul abrupt și au evaluat starea bărbatului în vârstă de 48 ani. Nelu I. era conștient, prezenta un traumatism la omoplatul drept și coapsa dreaptă în urma căzăturii și emana halenă etanolică. În circa 10 minute acesta a fost scos din locul unde a fost găsit. După ce i s-a acordat primul ajutor calificat, pacientul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Panciu și predat medicului de gardă pentru investigații suplimentare și tratament”, ne-a precizat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?