Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Ponta: Dacă CSAT nu avizează privatizarea CFR Marfă, nu facem privatizarea


   Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că „dacă CSAT nu avizează privatizarea CFR Marfă” aceasta nu va fi făcută, afirmând însă că, anterior, CSAT a avizat trei privatizări. Premierul a fost întrebat, joi, de ce a cerut avizarea privarizării CFR Marfă de către CSAT, acest consiliu neavând atribuții în acest sens, Victor Ponta răspunzând: „Am și eu lipsurile mele. Dacă nu are competență (CSAT – n.r), de ce a avut de trei ori până acum?”
   Întrebat dacă va convoca el CSAT, premierul a negat, afirmând că va lăsa acest lucru în seama șefului statului. „O să-l convoace președintele. Nu vreau să uzurp vreuna din atribuțiile domniei sale. Dacă nu are competență CSAT-ul, dacă a avizat de trei ori până acum, înseamnă că de trei ori a acționat ilegal. Dacă chiar nu are președintele nicio atribuție despre CFR atunci, așa pe românește, să tacă din gură. Dacă are și dacă știe ceva, e cel mai bun cadru, cadrul oficial, instituțional să ne spună, să nu ne lase să facem vreo greșeală, Doamne ferește”, a mai declarat Victor Ponta.
   Acesta a precizat, răspunzând unei alte întrebări că „dacă CSAT nu va aviza privatizarea CFR Marfă, nu facem privatizarea”, planul B fiind management privat. „Planul B este management privat, restructurarea companiei și încercarea de a o aduce acolo unde era în 2008, adică pe profit, înainte să fie fraudată de PDL”, a mai declarat premierul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?