Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

CAS Vrancea: medic şef şi director economic numiţi cu delegaţie


   Funcțiile de medic șef și director economic în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea vor fi ocupate, în continuare, cu delegație. Medicul Adrian Popescu, fostul președinte al organizației PRM Vrancea, a fost declarat respins la concursul pentru ocuparea funcției de medic șef, iar la concursul pentru ocuparea funcției de director economic nu s-a înscris nicio persoană, așa că cele două funcții vor fi ocupate, ca și până acum, cu delegație. 
   Mihai Copaci, șeful instituției, spune că a trimis la Casa Națională de Asigurări de Sănătate o solicitare pentru prelungirea numirii cu delegație a actualului medic șef și a actualului director economic. „Am trimis o solicitare pentru prelungirea cu încă șase luni a mandatului cu delegație a doamnei doctor Magda Beda și a directorului economic Emanuela Georgescu. Anul viitor va fi organizat un nou concurs pentru ocuparea celor două funcții„, spune Mihai Copaci. 
   Pe 8 august va avea loc și concursul pentru ocuparea funcției de președinte- director general al CAS Vrancea, concurs la care s-au înscris Mihai Copaci și omul de afaceri Cătălin Buscă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?