Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Adolescent de 17 ani, judecat pentru tâlhărie şi violare de domiciliu


   Un băiat de 17 ani, din Slobozia Bradului, a fost trimis în judecată, fiind acuzat de tâlhărie și violare de domiciliu după ce a furat bani, o pereche de pantaloni și l-a lovit cu un cuțit în spate pe proprietarul bunurilor. Este vorba de Z. Z., trimis în judecată în această săptămână de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. 
   Anchetatorii au demarat cercetările împotriva băiatului după ce, în noaptea de 7 spre 8 aprilie, acesta a intrat în casa în care locuia partea vătămată, iar după ce i-a furat bunurile, l-a înjunghiat în spate. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, băiatul și-ar fi planificat fapta încă din timpul zilei, când a văzut victima la bar, având bani asupra sa. În toiul nopții, în jurul orei 01.00, băiatul a pătruns în gospodăria părții vătămate, a reușit să intre în interior pe ușa care era asigurată cu un cui. A văzut că victima doarme, iar sub perna sa, erau pantalonii în care la bar văzuse că are bani. 
   Cel mai probabil ca să se asigure că scapă în cazul în care proprietarul s-ar trezi, a luat un cuțit de pe soba din încăpere, iar apoi a mers la pat, a tras pantalonii de sub pernă, moment în care omul s-a trezit. Ca să nu fie prins, băiatul l-a lovit cu cuțitul în spate, după care a fugit. A luat banii din portofel și a aruncat pantalonii.
   Potrivit certificatului medico-legal, victima a avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. În fața procurorilor, băiatul a recunoscut comiterea faptelor, iar partea vătămată a spus că se constituie parte civilă cu suma de 120 de lei, reprezentând diferența pe care nu a reușit să o recupereze de la băiat. Dosarul se află deja pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?