Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şoferi băuţi şi fără permis, depistaţi în trafic


   Cinci persoane s-au ales cu dosare penale pentru abateri în trafic. Vinerea trecută, pe raza comunei Dumbrăveni, a fost depistat Marian V., de 59 ani din  Gugești, în timp ce conducea o motoretă marca „Mobra” radiată din evidența auto și fără a deține permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.
   Sâmbătă dimineață, la ora 03.49, polițiștii au depistat în trafic și un șofer băut. Gigi G., de 27 de ani, din comuna Popești, a fost oprit pe strada Revoluției, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia. La testarea cu aparatul alcooltest polițiștii au stabilit că bărbatul era băut, el având o alcoolemie de 0,44 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări a rezultat că nu avea nici permis de conducere. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni.
    Tot sâmbătă, la ora 11.15, pe raza comunei Ciorăști, lucrătorii postului de poliție l-au depistat pe  Nicușor G.,  de 16 ani din comuna Vînători, în timp ce conducea un moped marca „Malagutti” fără a deține permis de conducere. Åži pe numele său a fost întocmit dosar penal.
    Tot în seara zilei de sâmbătă a avut ghinion și un bărbat din comuna Milcovul. Ion D., de 44 de ani,  a fost oprit în trafic la ora 20.20, pe DN 23 A, în timp ce conducea o Dacia Logan. La testarea cu aparatul alcooltest, lui i-a ieșit o alcoolemie de 0,70 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
    De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.20, pe DN 2N, pe raza comunei Dumitrești, lucrătorii postului de poliție au mai depistat un bărbat de 35 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism Mitsubishi Lancer având o îmbibație alcoolică de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?