Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

CSM Focşani şi Young Stars Panciu, eliminate din Cupa României


        Echipa de fotbal CSM Focșani a ratat calificarea în faza a doua națională a Cupei României. Ieri, în confruntarea susținută pe terenul campioanei județene din Galați, Sporting Liești, focșănenii, cu o echipă alcătuită numai din juniori și cu doar două antrenamente efectuate, au pierdut, 4-0 (1-0).
 Arena e mică, cochetă și, neapărat, înainte de fiecare meci, manelele răsună în boxe, spre deliciul localnicilor, vreo 500 la număr. Așa este perceput fotbalul la Liești, comună care are echipă la nivelul ligii a treia. Crăciun a avut prima ocazie, dar lovitura sa de cap a trecut peste poarta gazdelor (8). Gazdele au avut un penalty, după un presupus fault comis de portarul Trifan, dar bara l-a salvat pe portarul CSM-ului (13). Sporting a deschis scorul prin Bahnasu (36), acesta marcând cu un șut plasat. La poarta cealaltă, CSM a cerut un penalty (38), iar șutul expediat de Săpunaru a lovit transversala (39). În partea a doua, Trifan a intervenit excelent la un șut trimis de un jucător de la Sporting, iar pe contraatac, Săpunaru nu a nimerit poarta deși se afla față în față cu portarul advers (53). Sporting și-a dublat avantajul prin Petrea după o gafă a defensivei focșănene (55), Stoica a punctat pentru 3-0 după ce l-a driblat și pe portar (63), iar Dorojan a închis tabela pe final (90). 
        CSM Focșani a evoluat cu: Trifan –  Florea, Crăciun (82 Ichim), Dima, Duca – Lăbunț (82 Dascălu), Săpunaru, Åžonțu (64 Stratulat), Moisă – Kumova (79 D. Toader), Pasăre.
Național Golești – Young Stars Panciu 6-5 (1-1, 1-1), după executarea loviturilor de departajare
 Derby-ul vrâncean din Cupă, dintre Național Golești și YS Panciu a fost cîștigat de Național Golești care a avut mai mult noroc la loteria loviturilor de departajare, scor 6-5. 
 YS Panciu a deschis scorul prin Paul Cioran, după ce a executat perfect un penalty acordat de arbitrul Mihai Gică (36), iar gazdele au restabilit egalitatea tot din penalty, prin Florin Stanciu (44).
Național: Borș – Căpățână, Vlase, Che¬ treanu, Măriuței – Vasile, Olteanu, Chivu, Dumitriu – Stanciu, Bodoc. YS Panciu: Corbea – Ciornei, Beșa, Cioran, Parlac – Manea, Radu, Lida, Voinea – Covaci, Lechea. La penalty-uri, Național a marcat prin Chivu, Dumitriu, Stanciu, Măriuței și Vlase, iar YS Panciu a marcat prin Cioran, Radu, Parlac și Covaci. A ratat Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?