Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Actriţa Glenn Close îşi vinde online garderoba


   Actrița americană Glenn Close a decis să își vândă costumele Armani și Prada pe care le-a purtat în timpul filmărilor pentru serialul „Daune și interese/ Damages” în cadrul unei licitații pe site-ul eBay, în scopuri caritabile. În serialul de televiziune „Damages”, actrița Glenn Close interpretează personajul Patty Hewes, o avocată talentată și nemiloasă în sala de tribunal, renumită pentru articolele vestimentare elegante pe care le poartă și pentru gusturile ei scumpe în materie de modă.
   În vârstă de 66 de ani, actrița americană a decis să vândă la licitație în scopuri caritabile toate cele 380 de articole vestimentare purtate în timpul acestui serial, informează dailymail.co.uk. Å¢inutele sale poartă semnătura unor case de modă celebre, precum Giorgio Armani, Prada, Balenciaga, Domenico Vacca, Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Jimmy Choo. Toate încasările vor fi donate organizației de caritate Bring Change 2 Mind, o fundație pe care Glenn Close a înființat-o în urmă cu mai mulți ani pentru a lupta împotriva maladiilor mintale. Licitația va avea loc pe site-ul de comerț online eBay, iar fanii actriței și cei ai serialului „Damages” vor avea astfel posibilitatea de a achiziționa creații vestimentare de lux la prețuri relativ scăzute. Licitația se va întinde pe parcursul a nouă zile și se va încheia vineri, 19 iulie, data la care va fi lansat pe DVD cel de-al cincilea sezon al serialului „Damages”.
   Glenn Close a înființat fundația Bring Change 2 Mind în 2010, după ce sora ei Jessie a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, la vârsta de 51 de ani. Fiul acesteia, Calen, a fost diagnosticat la rândul său cu schizofrenie. Potrivit site-ului fundației Bring Change 2 Mind, o șesime dintre adulți suferă de maladii mintale, precum depresie, tulburare bipolară, sindrom al stresului posttraumatic și schizofrenie. Pentru rolul din serialul „Damages”, Glenn Close a câștigat două premii Emmy și un Glob de Aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?