Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Electricianul din Dumitreşti e posibil să fi murit din alte cauze, nu electrocutat


       Mai multe persoane au transmis mesaje de condoleanțe, prin intermediul site-ului „Monitorul de Vrancea”, familiei bărbatului din Dumitrești, care ar fi murit electrocutat. Fostul angajat al Electrica, Stanciu Cucu, în vârstă de 61 de ani, a murit miercuri după-amiază, după ce s-ar fi electrocutat în timp ce încerca să tragă curent electric în cabana pe care și-o construise. 
 Un cititor a scris pe site-ul cotidia-nului „Monitorul de Vrancea” că „domnul Mituță a fost un om extraordinar. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. O altă persoană a scris „Dumnezeu să-l odihnească în liniște. Nu am cuvinte, este o mare tragedie. Un om extraordinar. Păcat că muncești o viață și când să te bucuri de pensie nu mai ai nicio șansă. Condoleanțe familiei îndoliate!”. Într-un alt mesaj, un alt cititor, care este și rudă cu decedatul, scrie „Dumnezeu să-l     odihnească în liniște. Condoleanțe familiei greu încercate. A fost un om extraordinar cum greu mai găsești în ziua de azi. Nu cred că cineva ar avea cuvinte urâte la adresa lui. Dumnezeu să te ierte cumnate!”. 
 Polițiștii au venit și ei cu precizări. Oamenii legii confirmă spusele localnicilor, conform cărora în momentul producerii tragediei, victima vroia să tragă curent electric într-o baracă. „La data de 10.07.2013, ora 14.55, lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Dumitrești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată prin electrocutare în satul Găloiești, din comuna Dumitrești. În urma verificărilor efectuate a fost identificat trupul neînsuflețit, aparținând lui C. Stanciu de 61 ani, localnic, accidentul survenind în timp ce acesta a încercat să branșeze la rețeaua electrică o baracă. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor în care s-a produs decesul persoanei”, ne-au transmis polițiștii vrânceni prin intermediul unui comunicat de presă. 
   Localnicii ne-au spus că bărbatul chemase la fața locului o echipă de la Electrica pentru a-l branșa la rețeaua electrică, dar aceasta ar fi refuzat să efectueze racordul. După ce echipa a plecat, Stanciu Cucu a decis să facă singur treaba și s-a  urcat pe stâlp pentru a face legătura. Omul ar fi atins un fir, moment în care s-a și electrocutat. A fost găsit lângă stâlp și nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Fiul victimei ne-a spus că în momentul producerii incidentului tatăl său nu era singur, ci cu o altă persoană. „În momentul accidentului tatăl meu nu era singur, ci cu o altă persoană care în acel moment era cu spatele și a auzit doar «au». Salvarea a venit la o oră după deces. Așteptăm rezultatele analizelor. Este posibil să nu fi murit din cauza șocului electric, ci dintr-un alt motiv”, a precizat fiul victimei. 
   Stanciu Cucu ieșise la pensie de 2 luni, iar în ultima vreme se ocupa de stupii săi de albine. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?